ANA BAB EHR LYM Тестови комплекти

Комплекти за комбиниран тест за ерлихия, лаймска болест, антитела срещу анаплазма и антиген на бабезия

Tarinn Ehr Ab/Lym Ab/Ana Ab/Bab Ag test е бърз имунохроматографски тест, който може да предостави резултати в рамките на 10 минути и има предимствата на висока чувствителност, висока специфичност и лесна работа.

ANA BAB EHR LYM Тестови комплекти
Ползи
  • Изчерпателно и едновременно откриване на антитела срещу Ehrlichia, Лаймска болест и Anaplasma, както и откриване на антигени на Babesia.
  • Навременна диагностика за ефективно управление на тези често срещани инфекции, пренасяни от вектори.
  • Удобен за потребителя дизайн за лесна употреба в медицински заведения.
  • Надеждната работа осигурява прецизен контрол на заболяването, допринасяйки за цялостното здраве на пациентите, особено в региони, където инфекциите с Ehrlichia, Lyme Disease, Anaplasma и Babesia са широко разпространени.
Цел на използване

Тестът Ehr Ab/Lym Ab/Ana Ab/Bab Ag е документ, който може да открие антитела срещу Ehrlichia, Лаймска болест, Anaplasma и Babesia в серума или плазмата на кучето. Това са четири болести, пренасяни от кърлежи, които могат да причинят различни симптоми при кучетата, като треска, анемия, кървене, жълтеница и др. Ако не бъдат диагностицирани и лекувани навреме, те могат да доведат до сериозни усложнения и смърт. Ето защо навременното откриване и изолиране на заразените кучета е много важно.